باطری دستگاه حضور و غیاب

یکی تجهیزات ضروری برای هر دستگاه حضور و غیاب را می‌توان باطری دستگاه حضور و غیاب در نظر گرفت. هر دستگاه حضور و غیاب با توجه به کارکردی که دارد و همچنین مدت زمانی که نیاز به آماده به کاری و کارکرد دائم دارد یک باتری دستگاه حضور و غیاب مختص به خود نیاز دارد. عوامل متعددی وجود دارد که می‌تواند در زمان خریداری دستگاه باعث بالا رفتن قیمت دستگاه حضور و غیاب شود یکی از این موارد را می‌توان باطری دستگاه ساعت زنی در نظر گرفت. آماده به کاری دستگاه حضور و غیاب یکی از پارامترهایی است که ارزش خرید یک دستگاه را توجیه می‌کند، هر چه این مدت زمان بالاتر باشد مشخصا دستگاه حضور و غیاب از کیفیت باتری بالاتری برخوردار خواهد بود. فرض کنید یک دستگاه حضور و غیاب در کارخانه به دلیل خرابی باطری با مشکل رو به رو شود، یا یک مدرسه دستگاه حضور و غیاب ویژه مدارس که خریداری کرده است با دلیل مشکل در باطری نتواند مدت زمانی را کار کند، تصور کنید چه مشکلاتی در حسابداری و حضور و غیاب دانش آموزان و کارکنان به وجود خواهد آمد.

باطری یو پی اس دستگاه حضور و غیاب

باطری ups دستگاه حضور و غیاب یکی از مهم‌ترین مواردی است که باید به آن توجه داشته باشیم، چرا که این باطری می‌تواند در مواقع عدم وجود برق کارکرد مناسبی برای ما داشته باشد.

انواع باطری یو پی اس دستگاه حضور و غیاب

یو پی اس‌ها یکی از رایج‌ترین باطری‌ها در دستگاه‌های حضور و غیاب است. استفاده از این باطری‌‌ها در دستگاه‌های حضور و غیاب باعث می‌شود که حتا بدون وجود برق دستگاه به کارکرد خود ادامه دهد. یو پی اس‌های متصل شده به دستگاه‌ها در حالت کلی در 3 نوع هستند که در ادامه به بررسی هر کدام از این موارد خواهیم پرداخت.  

یو پی اس آفلاین دستگاه حضور و غیاب

این نوع از یو پی اس‌های متصل شده به دستگاه‌های حضور غیاب می‌توان به قیمت ارزان، سبکی این نوع باطری است. این نوع از یو پی اس‌ها در زمان قطع شدن برق به صورت خودکار در مدار قرار می‌گیرد و این باعث می‌شود دستگاه به کار خود حتا در زمان قطع شدن برق به ادامه دهد.

یو پی اس آنلاین دستگاه حضور و غیاب

از این نوع از یو پی اس‌ها زمانی استفاده می‌شود که سیستم برق شهری به هر دلیلی دچار مشکل شده است. این یو پی اس‌ها در مدار قرار می‌گیرند.

یو پی اس تعاملی در دستگاه کارت زنی

در این سیستم‌های تامین برق دستگاه‌های حضور و غیاب، که با نام یو پی اس‌های تعاملی دستگاه‌های حضور و غیاب نام گذاری می‌شوند، دائم در مدار قرار دارند و به این وسیله در زمان وجود برق منبع تغذیه خود را شارژ می‌کنند تا زمانی که به دلیل نبود برق بتوانند شارژ مورد نظر خود را برای مدت زمانی مشخصی در اختیار سیستم حضور و غیاب قرار دهند.  توجه داشته باشید که این نوع از سیستم‌های تامین برق در مواقع ضروری بسیار حساس‌اند و عموما برای دستگاه‌هایی مورد استفاده قرار می‌گیرند که دستگاه کنترل ورود و خروج افراد در آن‌ها از درجه اهمیت بالایی برخوردار است.

انواع باطری‌های رایج در دستگاه حضور و غیاب

مشکلات باتری‌های دستگاه حضور و غیاب

مشکلات باتری‌های دستگاه حضور و غیاب

یکی از رایج‌ترین مشکلاتی که برای باطری‌های دستگاه‌های حضور و غیاب به وجود می‌‎آید، خرابی باطری دستگاه حضور و غیاب است. در حالت کلی دستگاه‌های حضور و غیاب دارای یک باطری داخلی با عنوان ups است. این باطری به استفاده کننده این امکان را می‌دهد که بدون متصل بودن به برق برای مدت زمان مشخصی مشغول به کار باشد.

عموما باطری‌های دستگاه‌های حضور و غیاب در حالت کلی دچار خرابی نمی‌شوند، اما اگر به صورت مناسب و درست از این باطری‌ها نگهداری نشود می‌تواند باطری دچار خرابی شوند.

ریست شدن دستگاه حضور و غیاب

این مشکل یکی از دلایل اصلی خرابی باطری دستگاه حضور و غیاب است. اگر دستگاه حضور و غیاب شما روشن می‌شود و پس از خاموش می‌شود احتمالا دستگاه حضور و غیاب شما نیاز به تعمیر دارد. برای اطلاع از روش تعمیر دستگاه حضور و غیاب به صفحه تعمیر حضور و غیاب مراجعه کنید.  در صورتی که دستگاه حضور و غیاب مدام ریست می‌شود حتما باید خرید باطری دستگاه حضور و غیاب را در برنامه‌های خود قرار دهید.

عدم شارژ شدن باتری

عموما باطری‌های دستگاه‌های حضور و غیاب پس از مدت زمان مشخصی دچار مشکل می‌شوند و نیاز به تعویض باطری دستگاه حضور و غیاب است. یکی از این چالش‌ها عدم شارژ شدن باطری دستگاه ساعت زنی است.

خرابی در قطعات داخلی باتری

یکی از اصلی‌ترین خرابی باطری‌های دستگاه‌های حضور و غیاب، خرابی در اجزا و قطعات داخلی باتری است.

قطع شدن اتصالات باطری دستگاه کارت زنی

در صورتی که سیم‌های اتصال باطری به دستگاه به دلیل جا به جایی مداوم دستگاه قطع شود حتما دستگاه خاموش می‌شود. برای رفع این چالش، مراجعه به یک تعمیرکار دستگاه حضور و غیاب است.

مدت زمان بازدهی باطری‌های دستگاه حضور و غیاب

در حالت کلی باطری‌های دستگاه حضور و غیاب اثر انگشتی  چیزی حدود 25 ساعت تا 30 ساعت است. در حالت استندبای 26 ساعت تقریبا و در حالت کار مداوم چیزی حدود 8 ساعت است.

در دستگاه‌ حضور و غیاب تشخیص چهره این عدد چیزی حدود 4 ساعت در حالت استند بای و در حالت کار مداوم به صورت 2 ساعت است.

میزان کارکرد دستگاه حضور و غیاب کارتی چیزی حدود در حالت استند بای 8 تا 15 ساعت است و در حالت کار مداوم چیزی 8 ساعت است.

در دستگاه حضور و غیاب با کد مدت زمان کارکرد در حالت استند بای 10 ساعت تا 12 ساعت است و در حالت کار مداوم 6 ساعت است.

در دستگاه‌های حضور و غیاب بیومتریک وضعیت باطری یکی از مهم‌ترین مواردی است که باید به آن توجه داشته باشید.

مهم‌ترین مشکل باطری دستگاه حضور و غیاب چیست؟

بیشترین چالش دیده شده در باطری دستگاه حضور و غیاب در قطعات داخلی اتفاق میفتد.

قابلیت باطری یو اس پی دستگاه حضور و غیاب چیست؟

باطری یو اس پی دستگاه حضور و غیاب ارائه دهنده عملکردی مناسب در زمان قطعی برق برای شماست.

http://ofv-co.ir/?post=12771

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *